среда, 6. јун 2012.

S Cafe u sumskom okruzenju

U Košutnjaku u Kneza Višeslava 78 nalazi se S Cafe, u istoj zgradici u kojoj se nalazi i S radio. Preko puta Trim staze je, a u blizini Difa i autobuskih stanica na kojima staju E2, 23 i 53. O samom Košutnjaku i njegovim čarima necemo mnogo pisati, ali taman da u daljem tekstu nema nijednog plusa, dovoljno je da se setite sumske lokacije ovog kafica pa da dodjete da proverite kakav je.


Ovaj kafe poseduje bastu u kojoj mozete uzivati u prolecnim i letnjim danima, a pored baste se nalazi i igraliste za decu sa toboganima i ljuljaskama, pa odlucite da li je to u vasem slucaju plus ili minus. Mozete sedeti na drvenoj platformi do samog kafica ili namestiti sto i stolice na travnatoj povrsini gde vama najvise odgovara. U slucaju da vreme ne dozvoljava sedenje napolju, unutra se nalazi prostor sa nekoliko stolova pa je recimo interesantno tu sedeti i tokom zime i posmatrati sneznu belinu kroz velike prozore. 


Ovde mozete popiti kafu ili neki sok ili eventualno kupiti nesto od grickalica koje se nalaze u automatu. Sama kafa nije nista posebno, kao ni njena cena. Unutra se nalazi i TV pa uvek mozete pratiti aktuelna sportska desavanja. Takodje postoji i besplatan Wi-Fi.


Ako ste u prolazu ili vam samo treba par sati opustanja u prirodi uz kaficu, necete se prevariti ako odaberete bas ovo mesto.

Нема коментара:

Постави коментар